Lubrikantai internetu

Populiariausia apsaugos priemonė prezervatyvai yra apipinti labai daug įvairiausių mitų. Suprantama, kad kol vieni džiaugiasi šios apsaugos priemonės funkcionalumu, tuo tarpu kiti teigia, kad jie ne tokia veiksminga, kaip kad galima tikėtis. Spėlionės spėlionėmis, tačiau geriausia pasinaudoti tyrimais, kuriuose atskleidžiama, kad sargiai yra geriausias pasirinkimas ir kad būtent jie gali padėti pajusti kuo daugiau malonumo ir tuo pačiu mėgautis saugiu seksu.

Jūsų žiniai nurodysime įdomiausius faktus apie sargius, kurių galbūt nežinojote ir kurie galbūt jus sudomins. Skaitykite ir žinokite!

  • Moteriški prezervatyvai nėra labai populiarus pasirinkimas, tačiau tokie egzistuoja ir jie labai sudomina vis daugiau porų. Paprasčiausiai, tai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai vyras labai dažnai pamiršta sargius, šiuo atveju moteris yra kur kas atsakingesnė. Sargiai yra įstūmiami į makštį taip garantuojant geriausią apsaugą.
  • Tyrimai rodo, kad daugelis porų, kurios yra vyresnės nei 40 metų amžiaus, nusprendžia, kad sargiai jiems paprasčiausiai nereikalingi. Teigiama, kad dėl kintančio kūno jiems nėštumas nebėra aktuali problema, tad ir saugojimasis gumytėmis nėra toks reikalingas. Tačiau tai  nėra geras sprendimas,  kadangi vis dar kyla tikimybė, kad jus gali užklupti lytiškai plintančios ligos. Naudotis sargius reikia bet kokiame amžiuje, kadangi jie leis mylėtis ir negalvoti apie jokias neigiamas pasekmes.
  • Bilas Gates yra ne tik kompiuterių asas, tačiau asmuo, kuris kiekvienais metais investuoja didelius pinigus, kad būtų išrastas kuo kokybiškesnis sargis. Jis tai daro altruistiniais tikslais, kadangi taip stengiasi padėti žmonėms apsisaugoti nuo lytiškai plintančių ligų ir tuo pačiu džiaugtis, kad sargis visiškai nemažina sekso malonumu.
  • Prezervatyvams tiesioginiai saulės spinduliai gali būti paprasčiausiai žalingi. Jeigu sargį paliksite ant saulės, gali būti, kad jis suges. Tokiu būdu geriausia laikyti naktiniame stalčiuje, kadangi taip pavyks jaustis ramiu, kad geras sargis atliks ir jam skirtą funkciją.
  • Prezervatyvai pasižymi labai dideliu efektyvumu, tad juos naudodama galite jaustis rami, kad seksas neturės jokių neigiamų pasekmių. Tiesa, kiekvienais metais daugelis moterų pastoja tik todėl, kad vyrai naudoja netinkamo dydžio sargius. Būtinai reikia susipažinti su sargių lentelių dydžiais ir rasti tokius, kurie Jums puikiai tinka.
  • Prezervatyvus turi rinktis ne tik homoseksualios, tačiau ir heteroseksualios  poros. Šiuo metu apie tai diskutuojama labai aktyviai, kadangi lytiškai plintančios ligos dažniausiai ir yra aktyvesnės tų žmonių tarpe, kurie mylisi su tos pačios lyties asmenimis. Labai svarbu tinkamai apsisaugoti.
  • Rekordų knygoje yra įrašyta labai daug ir pačių įvairiausių rekordų, kurie yra susiję su sargiais. Nuo pačių didžiausi iki pačių įdomiausių, nuo barų, kurie skirti sargiams iki kitokių vietų, kuriose labiausiai akcentuojama ši apsaugos priemonė.
  • Fiksuojama, kad visame pasaulyje vos 5 procentai vyrai naudoja sargius. Atrodo labai maži skaičiai? Įvertinkite tai, kad didelė dalis pasaulio paprasčiausiai neturi tokios galimybės. Ne todėl, kad to nenori, tačiau todėl, kad sargiai brangiai kainuoja. Šiuo metu vykdoma labai daug akcijų kurių metu skatinama rinktis sargius, kaip labai puikią apsaugos priemonę, kuri padės mylėtis saugiau.
  • Fiksuojama, kad sargiai beveik neturi jokio impulso kokybės pačiai sekso kokybei. Tai yra mitas, kad sargiai mažina malonumą, kurį paneigti gali kiekvienas palyginęs seksą su sargiu ir be jo. Svarbiausia, kad šiuo metu gaminami ypač ploni sargiai, kurie visiškai nejuntami. Jais naudotis yra būtina. Apsaugosite save.

Gera apsauga – kokybiškas seksas. Svarbiausia pasirinkti tinkamus sargius, lubrikantus ir mėgautis lovos žaidimais taip dažnai, kaip tik norite. Nes jų nebūna per daug!